Voor u als eigenaar van een onderneming staan klanttevredenheid, gastvrijheid en gastblijheid natuurlijk op de eerste plaats. U heeft alles op orde, er valt niets meer toe te voegen.

Of toch wel? De verhalen-etalage zet uw bedrijf op een ludieke manier op een podium en laat uw bedrijf zien, als nooit tevoren.

De Verhalen-etalage schrijft het verhaal dat uw onderneming etaleert. Een ludieke, nieuwe manier van reclame maken, waar uw (potentiele) klanten van smullen.

Stelt u zich eens voor dat uw onderneming de hoofdrol speelt in een verhaal. Een verhaal dat zich afspeelt in uw bedrijf en dat uw klanten, cliënten of gasten laat proeven van uw producten of diensten. Uw (potentiële) klanten krijgen het gevoel dat ze u en uw bedrijf al kennen nog voordat ze ooit bij u geweest zijn. Ze voelen zich al welkom en vertrouwd en willen graag een kijkje komen nemen.
De Verhalen-etalage schrijft voor u een ludiek verhaal. De klant heeft een behoefte, wens of probleem en komt bij u terecht. De sfeer van uw bedrijf vang ik in woorden, waar de klant zich in kan laven, uw producten of diensten beschrijven precies dat wat uw gast nodig heeft.

Het verhaal is afhankelijk van uw dienst of handelswaar humoristisch of met diepgang en altijd beeldend, voelbaar en leest als een boek. Een verhaal waar mensen zichzelf in herkennen, waarin ze uw gastvrijheid ervaren en van alles te weten komen over uw werkwijze, diensten en producten. Het trekt de lezer vanaf de eerste zin naar binnen en laat hem/haar niet meer loslaat tot de laatste regel.

Een verhaal dat reclame maakt voor uw onderneming en lichtvoetig klanten werft. 
Een verhaal dat voor u werkt.

Een klant kiest op basis van vertrouwen. Het gevoel dat ze je al kennen. Een verhaal van de ‘Verhalen-etalage’ geeft hen dat gevoel.

Voor informatie en tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen.